Autor |
Tuz za progiem ;) |
Magdalena
Super Administrator

Data rejestracji: 15.09.09 |
Dodane dnia 13-11-2010 08:11 |
|
|
Nie ma najpiękniejszych miejsc, są po prostu inne, piekno jest wszędzie, wystarczy tylko je dojrzeć. A póki co, pochodze sobie troszkę 
 |
|
Autor |
RE: Tuz za progiem ;) |
Dorcik
Użytkownik

Data rejestracji: 21.08.10 |
Dodane dnia 13-11-2010 08:28 |
|
|
Nie ma najpiękniejszych miejsc, są po prostu inne, piekno jest wszędzie, wystarczy tylko je dojrzeć. A póki co, pochodze sobie troszkę
Kocham Cię Madziu za te słowa 
A zdjęcie ,zdjęcie mnie zachwyciło ....Piekne ....Bardzo ....
|
|
Autor |
Wiga
Użytkownik
Data rejestracji: 02.10.10 |
Dodane dnia 13-11-2010 08:53 |
|
|
Magdaleno, ale to nie Ty robiłaś to zdjęcie 
Świetne ujecie.
(też chcę takie )
Poszperam w swoich zasobach..
Pozdrawiam.
Wiga. |
|
Autor |
Dorcik
Użytkownik

Dodane dnia 13-11-2010 09:58 |
|
|
Udało mi sie ,uuuudało mi się ,hip ,hip huuura
Avek mi sie udało zmniejszyc i wsadzic ,ufff ...Uwielbiam avki Jaka ja jestem z siebie duuumna -czasami -hi 
A teraz wracając do tematu 
Magdaleno, ale to nie Ty robiłaś to zdjęcie
Świetne ujecie.
(też chcę takie )
Poszperam w swoich zasobach..
Pozdrawiam.
Wiga.
Domyslałam się ,że to Ty ,ale nie byłam pewna ....Ufff ,ale jednak ta kobieca intuicja czasami nie zawoodzi 
To poszperaj ,poszperaj :0
Madzia rzeczywiście ''odświerzyła ''pamięc tym zdjęciem ...Tylko żeby mi sie chciało szukac w tych moich płytach zdjęć .... Ale przejrze i tez poszukam ... Jeju Madzieńka ,teraz mi sie przypomniało ile ja mam zdjęc z Zakopanego z Pienin ,z takiego własnie łazikowania Dziekuję ....
|
|
Autor |
Jurek
Użytkownik
Data rejestracji: 01.02.10 |
Dodane dnia 13-11-2010 12:38 |
|
|
Zgadzam się i ja z tym stwierdzeniem: nie ma najpiękniejszych miejsc, są po prostu inne, piękno jest wszędzie...
Jest jednak pewien warunek aby to dostrzec: pogodzenie się ze sobą, docieranie do harmonii, rozbrojenie roszczeń i ambicji - ILUZJI typu: tam gdzieś jest lepiej i ładniej, bo wielcy ludzie tam bywają, ba fama i media o tym mówią, bo modnie i w dobrym tonie jest tam być i mieć stamtąd zdjęcia
Najczęściej łączymy fakt, że jest nam po prostu źle na świecie, jesteśmy w konflikcie ze sobą i z ludźmi... z miejscem w którym jesteśmy. Wyobrażamy sobie wówczas, że już sam fakt wyjazdu i zmiany otoczenia odmieni nasz świat w ogóle... niestety, nasze kłopoty , konflikty i wyobrażenie świata bierzemy ze sobą.
Myślę, że Madzi bardziej chodziło o to Dorciku, jak pięknie masz przed swoim blokiem w Stalowej niż o Zakopane, Pieniny itd
No i jeszcze jedno: natychmiast Cię Madziu poznałem, hi.. Jak ja tak lubię łazić, łażę tak niezależnie od pogody
Wreszcie jest i Marysia, hej, hej Marysiu... 
Edytowane przez Jurek dnia 13-11-2010 13:02 |
|
Autor |
Jurek
Użytkownik
Dodane dnia 13-11-2010 12:56 |
|
|

Jeszcze się wróciłem bo pominąłem okazję wklejenia zdjęcia, hii.... Ale właśnie, nie wiem czy zauważyliście w zasadzie wszystkie moje zdjęcia mógłbym nazwać: Za progiem? - ja robię zdjęcia tam, gdzie inni nawet się nie zatrzymują i nie podejrzewają, że może być pięknie. Piękno czai się, czeka na nas w zwyczajności i w codzienności - tuż obok. To powyższe zdjęcie zrobiłem po prostu w rowie, rzuciłem się tam bo dostrzegłem piękno. |
|
Autor |
Dorcik
Użytkownik

Dodane dnia 13-11-2010 13:39 |
|
|
Myślę, że Madzi bardziej chodziło o to Dorciku, jak pięknie masz przed swoim blokiem w Stalowej niż o Zakopane, Pieniny itd

Napewno Stalowa ma swój urok,nie twierdzę ,że nie ma ,to tez zauważam ...Ale jeżeli już to wole chodzic za Stalową ,pójśc nad San ,tam jest cudownie ,spokojnie ,nie ma gonitwy ,cisza ,spokój ...lubie takie miejsca

za moim blokiem mój Max łażacy po wszystkich drzewach 

o i lubię jak mój Bartosz wrzuca wszystkie zabawki do róznych dziur ,dziurek

a tuż za progiem -to nie daleko mojego miejsca zamieszkania ,ale lubię tam przebywać ,jest spokojnie ,cicho,taki mini park w Stalowej

Edytowane przez Dorcik dnia 13-11-2010 14:24 |
|
Autor |
Magdalena
Super Administrator

Dodane dnia 13-11-2010 15:06 |
|
|
Wiguniu - i mnie intuicja nie zawiodła - nawet nie wiesz jak się cieszę Pochodź z nami 
A wiecie? Tak, to nie ja robiłam to zdjęcie, szczerze mówiąc nawet nie wiedzialam, ze takie jest. Ach ten mój Misiu Ale zmobilizowaliście mnie do przejrzenia płyt - to wielki wyczyn z mojej strony - naprawdę Wklejajcie, a ja poczytam Was dalej  |
|
Autor |
Magdalena
Super Administrator

Dodane dnia 13-11-2010 15:33 |
|
|
hi hi - Jurku - ile ja rowów "zaliczyłam" rowy są cudne i łąki, lasy, liście, kwaity itd. itd. 
a teraz tuz za progiem rodzinnego domu - skoro już przejrzałam te płyty, aż mi tęskno...
wychodzimy z domku - ojej - uwielbiałam chodzic po tej drodze na boso - takie moje wariactwo 

przeszliśmy obok lasku, skręciliśmy na polną dróżkę i patrzymy w lewo :

teraz lekko w prawo

skoro już się napatrzyliśmy, to schodzimy ze ścieżki i wchodzimy na łąkę prosto do dziewczynek, inaczej byłoby im smutno

dziękuję za uwagę
 |
|
Autor |
Wiga
Użytkownik
Dodane dnia 13-11-2010 15:34 |
|
|
Wiedziałam że gdzieś posiadam jakaś fotkę w mojej dąbrowie.
Nie przerażajcie się tą zimą, to było w styczniu i było pioruńsko zimno, ale za chwilę doszłam z moim potomkiem do ognicha gdzie upiekłam sobie kiełbaski.....te zwyczajne kiełbachy smakowały nadzwyczajnie.
Gdzieś miałam fotkę jak je smażę Wszystko było zwyczajne ,zwykły kulig z niezwykłymi ludźmi, zwykłe ognisko z niezwykle miłą atmosferą...
I to było tuż za progiem 

Edytowane przez Wiga dnia 16-11-2010 10:33 |
|
Autor |
Magdalena
Super Administrator

Dodane dnia 13-11-2010 15:37 |
|
|
Od razu przypomniało mi sie dokarmianie zwierząt w ubiegłym roku Czy Wy nie chodziliscie czasem po "moim" lesie? Taki sam, tylko Wigi z potomkiem niet  |
|
Autor |
Dorcik
Użytkownik

Dodane dnia 13-11-2010 16:24 |
|
|
A ja mogę coś swojego wkleić ??
hi hi - Jurku - ile ja rowów "zaliczyłam" rowy są cudne i łąki, lasy, liście, kwaity itd. itd. 
A to za moim progiem ...
Ciągły niedosyt pieknem i ciszą ...Wycieczki rowerowe z Kasia ,przechadzki ..cudownie 

wszystkim można się zachwycić ,mmmiodzio

tak i w rowach może być zachwycająco 

Edytowane przez Dorcik dnia 13-11-2010 16:34 |
|
Autor |
Magdalena
Super Administrator

Dodane dnia 13-11-2010 16:32 |
|
|
Prosze o jeszcze  |
|
Autor |
Wiga
Użytkownik
Dodane dnia 13-11-2010 16:39 |
|
|
Magdalena napisał/a:
Od razu przypomniało mi sie dokarmianie zwierząt w ubiegłym roku  Czy Wy nie chodziliscie czasem po "moim" lesie? Taki sam, tylko Wigi z potomkiem niet 

Ja często chodziłam po Twoim lesie nie pamiętasz ? |
|
Autor |
Dorcik
Użytkownik

Dodane dnia 13-11-2010 16:39 |
|
|
Magdalena napisał/a:
Prosze o jeszcze 
Madzia ,bo ja tak mogę cały czas ....Ale ja mam tego strasznie duuuuzo ..więc wiesz najlepiej tak dawkować ,ale powoli hi
|
|
Autor |
Magdalena
Super Administrator

Dodane dnia 13-11-2010 16:40 |
|
|
Cos mi się wydaje, że wszyscy mamy spore archiwum  |
|
Autor |
Jurek
Użytkownik
Dodane dnia 13-11-2010 19:30 |
|
|
Archiwa? - ja mam 
Kawałek mojego spaceru rw każdą pogodęr1;. Zwierzaki naturalnie również chodzą na spacery, w tym także koty. Bardzo to lubią, naprawdę. Zobaczcie zresztą sami, nie są poganiane, zaganiane same się pilnują, nie wymagają z mojej strony żadnej interwencji r30;

Czy to są jętki? W połowie Listopada?

Oto zbliżenie

|
|
Autor |
Magdalena
Super Administrator

Dodane dnia 13-11-2010 22:07 |
|
|
To zdecydowanie nie są jętki -

i coś o spacerkach z kociakami to ja wiem i mój tato też - z kotem grzybiarzem - w powrotnej drodze zawsze bolą go łapki i jedzie na taty grzbiecie 
Wiguś - no tak, no tak 
|
|
Autor |
Wiga
Użytkownik
Dodane dnia 14-11-2010 02:57 |
|
|
No to próbuję.....

Huuura udało mi się kawałek mojego starorzecza Warty wkleić !!!
Jak zwykle musiałam ich gonić 

Poszperam rankiem szukając obiecanego dębu...
Dobrej nocki. |
|
Autor |
Dorcik
Użytkownik

Dodane dnia 14-11-2010 07:41 |
|
|
Bardzo piękne zdjęcia-wszystkie !!!! Wpieknym miejscu mieszkasz Wiga 
Kotki wymiatają